Kære alle fantastiske mennesker derude. Nu runder vi snart dette år af. Hvor er det vildt. Vildt at tænke på hvor stærkt dette år er gået. Jeg har haft et fantastisk år. Det her år vil jeg altid huske, da det har forandret vanvittigt meget i mit liv. For blot et år siden var jeg “bare” mig, nu er jeg pludselig en offentlig person. År 2016 var året hvor Paradise Hotel blev vist. Den bedste oplevelse i mit liv nogensinde. Så ubeskrivelig og unik. Jeg fortryder intet af, hvad jeg har gjort/lavet og sagt dette år. Jeg er altid mig selv, og det er det, jeg går højest op i at være.

Jeg går ind i 2017 som single, og man kan da nogle søndage godt blive træt af, at man efterhånden er den eneste singleveninde til søndagsbrunch, imens resten af pigerne kommer slæbene med deres kærester med mindst 1 klapvogn hver, men sådan er det haha. Jeg har det fint med at være single. Hellere undvære end nøjedes.

I denne video kan I se nogen af de ting, jeg har oplevet/gjort dette år. Hvem er f.eks. den første jeg havde sex med dette år og den sidste? Hvor er det vildeste sted, jeg har haft sex og hvem er egentlig min bedsteveninde? Det er kun nogen af de spørgsmål, jeg besvarer i denne video.
Mine sidste ord til jer dette år er: Hav et fantastisk nytår.