Hej alle sammen og velkommen tilbage. I går blev afsnittet med min indtjekning endelig vist på skærmen. Det er noget, som jeg har set meget frem til.

PH1301__DSF0828_Rikke,Caroline,Black Viddow

Foto: TV3

PH1301__DSF0959_Rikke,Caroline,Simone,Tanja,Maya,Shanne,Nanna,Christian,Lenny,Jonas,Boris,Anders

Foto: TV3

Hvis der er noget jeg kan, så er det at skabe en fest. På den ene eller den anden måde. Jeg deler nok vandene, enten kan man lige mig, og ellers kan man ikke. Jeg er en stor personlighed, og jeg fylder meget, og sådan er jeg.

At se hotellet igen var totalt overvældende. Jeg fik næsten tårer i øjnene. Folk forstår ikke, hvor unik denne her oplevelse er jo mindre, at de prøver det. Hotellet er så overdrevet smukt. Det er placeret i Mexico, hvor der for det meste er dejlig varmt.

Denne her gang er Paradise fyldt med en masse nye personligheder. Jeg synes, at jeg blev taget godt imod. Menneskerne i år virker som nogen typer, jeg kan klinge bedre med end dem fra sidste år. Simone er indtil videre den pige, jeg har det bedste indtryk af.

PH1301__DSF0975_Caro,simone

Foto: TV3

Hold da op en fuld aften jeg fik mig første dag. Der blev vidst kørt lidt rigeligt indebors. Jeg kunne slet ikke huske, at jeg havde onaneret foran Boris og Simone, så jeg sad helt og holdte mig for øjnene, da det skete. Men jeg tager sgu det hele med et gran salt. Folk ved hvordan jeg er, så det kan ikke komme bag på så mange.

Hvis der er noget jeg fortryder fra afsnittet, så er det, at jeg har været som jeg har over for Shanne. I får en dybere forklaring på det her en af de kommende dage, hvorfor at jeg sagde, som jeg sagde. Men da der ikke er vist mere, kan jeg ikke udtale mig endnu. Men uanset hvad er det ikke i orden at kalde nogen for en so. Det har jeg det ekstremt dårligt over. Jeg kendte ikke Shanne og dømte hende nok desværre for hurtigt. Normalt omgås jeg mest mennesker, der er ældre end jeg selv. Så jeg tror bare, at det var hendes alder, jeg dømte hende på. I hvert fald har jeg snakket det hele ud med Shanne herhjemme, og hvis der er nogen jeg holder af den dag i dag, så er det fandeme hende! Hun er en skide skøn pige fuld af energi ligesom jeg selv. Men nok om det, I kan læse med i morgen, hvor jeg forklarer mere om den situation.

Alt i alt er jeg tilfreds med afsnittet. Nu er jeg endelig på Paradise Hotel igen, og der er intet sted jeg hellere vil være. Så følg med når næste afsnit bliver sendt klokken 22:00 på TV3. Vi ses på skææææærmen.

Knus Caro.

PH1301__DSF0967_Rikke,Caroline,

Foto: TV3

PH1301__DSF0980_Caroline,Simone,Tanja,Maya,Shanne,Nanna,Christian,Lenny,Jonas,Boris,Anders

Foto: TV3