Hej alle sammen og velkommen tilbage.

Lige om lidt ruller en ny sæson af paradise over skærmen. Det bliver så spændende. Jeg var med sidste år, og det er den bedste oplevelse, jeg i mit liv har haft. Jeg må da også indrømme, at jeg er en anelse misundelig på de nye deltagere, der er dernede.

Jeg har været inde og se videopræsentationerne af dem, og i det her indlæg, vil jeg give jer mit indtryk af de nye deltagere. Så lad os starte fra en ende af.

Maja 

Foto: TV3
Foto: TV3

Maja virker som en pige med meget energi, og det synes jeg er fedt. Hun virker som en pige, der er glad for opmærksomhed, men på en god måde. Jeg tror, at hun kan give den gas til festerne, og det vil jeg glæde mig til at se. Og så er hun også en smuk pige.

Simone 

phsimone
Foto: TV3

Simone er klart en af mine favoritter! Hun virker som en pige, jeg ville kunne snakke SÅ godt med. Jeg elsker hende allerede efter at have set hendes introvideoer. Jeg håber, at hun kommer rigtig langt. Hun er en vanvittig smuk pige, og så virker hun bare så sød! Hende glæder jeg mig virkelig meget til at møde. Jeg har en fornemmelse af, at hun kan blive en af mine rigtig gode veninder!

Shanne 

phshanne
Foto: TV3

Shanne tror jeg minder lidt om Maja. Fuld af energi og glad for opmærksomhed. Hun er 18, som jeg selv var, da jeg var med, og derfor tror jeg godt, at hun kan være en smule naiv, ligesom jeg selv. Hun er nok den af pigerne, jeg kunne forestille mig, kunne finde på at have sex på tv, og det er sgu egentlig meget fedt.

Tanja 

phtanja
Foto: TV3

Tanja hun er også en af mine favoritter. Hun virker som en pige, der tør at sige sin mening, og det elsker jeg! Hun virker som en skøn pige og også en, jeg nok ville kunne blive rigtig gode veninder med. Jeg tror, at Tanja kan skabe noget splid derinde, og det synes jeg er pisse nice! Tanja og Simone er de to piger, jeg håber kommer længst!

Nanna 

phnanna
Foto: TV3

Nanna virker som en lidt stille pige. Men på en måde hvor det er fedt, jeg tror virkelig, at hun kan overraske! Hun er en meget naturlig køn pige. Jeg tror, at hun er intelligent og derfor kan komme langt. Jeg synes, at hun virker sød, og jeg tror, at hun vil være vellidt derinde.

Lenny 

phlenny
Foto: TV3

Lenny er en flot fyr. Jeg kan godt lide hans store overarme og tatoveringer. Jeg kender Lenny lidt hjemmefra. Han kan godt virke lidt forvirret af og til, og jeg har en fornemmelse af, at han nok skal tænke lidt ekstra over nogen ting dernede. Han er en super sød fyr og lidt af en spasmager. Han bliver højst sandsynligt vellidt og kan derfor komme langt.

Anders 

Foto: TV3
Foto: TV3

Anders er min favorit blandt drengene. Han virker som en vildt sød og troværdig fyr. Jeg tror virkelig, at Anders er oprigtig i de ting, han siger. Han virker som den af drengene, man kan stole mest på, og det gør ham til min yndlings blandt drengene. Han er ikke den typiske Paradise type. Han ser ikke ud som en typisk Paradiso med store overarme og tatoveringer, og det er godt, for så er der noget til alle. Han virker måske en tand for stille. Men det kræver nok bare en vis alkohols procent.

Christian 

phchristian

Christian er den, jeg synes er pænest af drengene. Jeg tror, at han kommer til at styre meget af taktikken. Han kan nok også knuse nogen pigehjerter, haha. Men han virker som en frisk og cool fyr, og det er fedt!

Jonas 

Foto: TV3
Foto: TV3

Mange synes, at Jonas er den flotteste fyr i år, men det synes jeg nu ikke helt. Han er på ingen måde grim, men nok bare ikke min type. Han siger, at han bruger mest af sin tid på at spille computer. Og så, så jeg et klip, hvor han sagde, at han helst ville undvære sex frem for internet. Det forstår jeg slet ikke, hahahahaha. Han kommer nok til at være en stor taktikker, da han virker meget intelligent. Jeg tror, at han er en, man skal passe meget på.

Boris

phboris

Så har vi jo Boris. Boris er en rigtig flot fyr. Han virker som en rigtig drengerøv, og nok den af fyrene, der mest ligner en typisk paradiso. Jeg kunne forestille mig, at der er gemt en lille player i ham. Han er i hvert fald glad for piger, kunne jeg forestille mig. Men han virker som en fed fyr, og jeg glæder mig til at se ham folde sig ud.

Det var alt for i dag. Hvad er jeres indtryk af de nye paradisoer? Har I nogen favoritter, og nogen I allerede nu tænker, I ikke bryder jer om?

Jeg glæder mig i hvert fald til at møde dem alle sammen, og se om mine indtryk af deltagerne holder stik. Indtil videre er jeg fan af dem!

– Caroline