Hej alle sammen og velkommen tilbage.

I dag skal det handle om analsex, jeg er generelt et åbent menneske, og synes egentlig også, at emnet er en naturlig ting.

Hvad synes jeg egentlig om det?
Jeg har kun prøvet analsex en gang. Jeg havde aldrig prøvet det før, og ham jeg var sammen med stak den så hårdt op, at jeg besvimede. Efter den oplevelse blev jeg lidt skræmt, men nu er jeg ved at få mod på at prøve det igen.

Jeg synes egentlig, at tanken om analsex er fræk. Jeg kan godt lide, at en fyr ligesom har magten, og at man ikke rigtigt kan komme væk.

Jeg skal kun gøre det med en, jeg stoler 100 procent på for ikke at ende ud i en dårlig oplevelse igen. Men lige nu ses jeg faktisk slet ikke med nogen. Det er over to måneder siden, at jeg sidst har haft sex.

Men når jeg på et tidspunkt finder en, som jeg føler mig helt tryg ved, så skal jeg helt sikkert eksperimentere med analsex. Selvfølgelig skal der nogen gange til før, at det lykkedes at få den op, men Rom blev ikke bygget på en dag.

Jeg synes, at det er noget fis, at nogen mennesker synes, at det er klamt fordi, at de er bange for at få lort på sig. Come on, det sker jo højst sandsynligt ikke. Dog synes jeg, at det er helt fair, at mange ikke har lysten til at dyrke analsex, ingen skal tvinges, og der er en del, som ikke finder  det frækt at få noget op i numsen.

Jeg er i hvert fald mere åben omkring tanken. Nogen der har erfaring?

-Caroline
caroline_blog_torsdag