Kæreste Juicy ♡

Der er ingen tvivl om, at noget af det bedste i hele verden er, at fjante rundt og skabe sig med sine veninder.

At sidde og tale om alt og intet, nusse hinanden til en film på Netflix eller bare at være sammen og skabe minder sammen er fantastisk!

MEN! Hold nu k… hvor er det svært for mig, at finde overskud og tid til at få det hele til at fungere.

Jeg mangler tid!

Der er alt for få timer i løbet af et døgn og alt for få dage i løbet af en uge.

Jeg ved at jeg har nogle veninder som føler sig glemt, og har rigtig svært ved, at forstå hvordan jeg ikke bare lige kan smide alt hvad jeg har i hænderne for en café eller en bytur.

“Ens liv er jo ikke gået i stå, bare fordi man har fået et barn og er studerende”.

Det har de jo til dels ret i. Jeg skal ikke sidde og forsvare mig selv og komme med undskyldninger for hvorfor jeg ikke prioritere anderledes.

Hånden på hjertet. Så er jeg kun et helt almindeligt menneske ligesom naboen, kollegaen, kassedamen i Kvickly, you name it. Vi har hver især hver vores måde at håndtere og tackle situationer på.

Noget jeg skal blive bedre til, det er at finde tid. Tid til mine veninder.

Efter vi er blevet ældre, vi har fundet kærester og stiftet familie er vi begyndt, at være mere sammen på en anden måde end vi var engang.

Men én ting er sikkert. Selvom jeg har meget om ørene og et manglende overskud, er der ingen af mine veninder der er glemt inde i mit hjerte. De har hver især en helt særlig plads.

Ja, det jeg vil frem til er at jeg har de mest fantastiske veninder. Uden dem helt inde i hjertet, ville jeg ikke være den person jeg er blevet til i dag.