Kæreste Juicy ♡

I sidste weekend tog Yakub og jeg en spontan overnatning i det svenske. Det var første gang jeg var væk fra Caya i et helt døgn!

Jeg havde jo fødselsdag i påsken, og min fødselsdagsgave fra Y var en kæmpe shoppetur. Dét trængte jeg virkelig til.

Vi blev enige om, at det kunne være sjovt hvis vi gjorde en tur ud af det og tog til Malmø i det store shoppingcenter som de har derover.

Jeg hentede Yakub, da han fik fri fra arbejde i fredags og så gik vi ned til toget mod Malmø. Jeg havde booket et hotelværelse mega tæt på shoppingcenteret. Faktisk lige ved siden af, haha! Så der var ikke så langt.

Vi kom til Malmø fredag aften ved spisetid, så  checkede vi lige hurtigt ind på hotellet og smed vores tasker og fik et bad inden vi gjorde os klar til, at tage ind til selve Malmø centrum for at spise aftensmad.

Vi fandt en restaurant på det hyggeligste lille torv hvor vi fik en lækker bøf med sprøde fritter og en mega god bearnaisesauce. Det var skønt, at kunne sidde og snakke sammen uden, at blive afbrudt og bare kun fokusere på hinanden. Nogle gange kan det hele godt bare gå op i, at være mor, far og baby. Men vi fik virkelig slappet af og bare nydt hinanden.

Efter vi havde spist aftensmad gik vi hen på en hyggelig pub hvor vi drak nogle øl, hvor vi bagefter tog hjem på hotellet og så nogle afsnit af prison break.

Selvom det var dejligt med noget kvalitetstid med hinanden, tog vi os selv i nogle gange, at sidde og snakke om Caya og fortælle hinanden hvor meget vi elsker hende og glædede os til at se hende igen. Sådan er det vel når man bliver forældre.

 Da vi vågnede lørdag morgen friske og veludhvilet var jeg totalt klar på gå-amok-shopping! Så vi gik ned i restauranten og fik en lækker morgenmad og skyndte os derefter op og gøre os klar.

Det var fedt at prøve at være i det her center, da jeg godt kan blive lidt træt af, at tage de samme steder hen gang på gang. Så fedt at prøve noget nyt. Både Y og jeg fik så mange gode ting med hjem og vi blev enige om, at det helt sikkert ikke er sidste gang vi tager til dét shoppingcenter!

Det var virkelig en af de bedste weekender jeg har haft på meget meget længe, som jeg nød til punkt og prikke. Vi kom hjem med en helt ny energi.

I kan se billeder fra vores lille tur neden for