Heeej og velkommen til mig.

Jeg glæder mig til at få skrevet en hel røvfuld indlæg, eftersom der er sket en masse store ting i mit liv siden hjemkomsten fra Mexico.

Jeg har fået en kæreste, vi er flyttet sammen i en hyggelig, gammel by lejlighed, et lille kæledyr og så er der sket nogen ting, som jeg endnu ikke er parat til at fortælle jer om.

Mit første indlæg er ment som et “Hej og velkommen”, jeg har de sidste måneder haft travlt med lejlighed og nyt studie, derfor har jeg mere eller mindre været væk fra de sociale medier. – Dog stærkt klar til at komme tilbage.

Nyt studie? Ja, jeg er netop startet på Pædagog Udannelsen, i hillerød, det er et netbaseret studie, hvilket vil sige at jeg har mulighed for at sidde herhjemme i morgenhår og nattøj alt imens jeg går på studie (;

Hvorfor pædagog? Jeg synes det er dejligt at jeg kan hjælpe. Jeg elsker psykologien i arbejdet, og eftersom mit snit var langt fra kunne række til en psykolog uddannelse, så blev det altså pædagog. Nej, jeg vil ikke arbejde i en børnehave, jeg vil arbejde indenfor special området. Et bosted eller lignende vil jeg synes er rigtig spændende.

Jeg overvejer at tage endnu en uddannelse ved siden af, da også såååååååå gerne vil lave noget med, hår, negle, makeup – en rigtig pige drøm.

I dag, står dagen på selvforkælelse og turen går selvfølgelig ind til min absolut yndlings negletekniker. – Min dags store dilemma vil bestå af, hvor lange skal de være og hvilket design.  Hahaha, jeg har 10.000 lækre negle designs jeg bare SÅ gerne vil have, og når jeg kun får lavet negle 1 gang om måneden, så er det altså liiidt svært at vælge. Længden på mine negle er også et stort dilemma (ja,ja,ja jeg ved at der findes værre ting), jeg ELSKER simpelthen bare lange, lækre, feminine negle, men det er virkelig en udfordring at skrive på en computer med dem. Selv i skrivende stund er the struggle real.

 

Keep up, der vil inden længde komme nogen hemmeligheder.