Jeg tænker at jeg godt kan tillade mig at sige at vores 2016 snart er forbi.

Mit hår har været igennem så meget, trust me, 2016 har virkelig været et hårdt år for mit hår, hvilket har resulteret i at jeg nu er blevet reeeet korthåret.

Det hele startede faktisk 4 dage inden jeg rejste til mexico, hvor jeg tænkte at jeg godt liiiiiige kunne lysne mit meget naturlige  og rigtig flotte hår.hår, en lille bitte smule… DON’T! Virkelig! piger, hold jer fra hjemme hårfarve!!

Jeg puttede en blond farve i mit hår og det blev bare helt helt gult.. Nøøøøj hvor jeg husker jeg tydeligt frustrationen og det scenarie der udspillede sig hjemme på mit badeværelse, 4 dage inden afrejse til Mexico står jeg med tis-gult hår, jeg gik amok med silvershampoo, men intet hjalp. jeg endte med at afblege mit hår hele 5 gange, på 3/4 dage, og jeg måtte tage til Mexico med helt hvidt hår.

img_4174

Da jeg kom hjem igen, skulle der ske lidt mere, så derfor valgte jeg igen, at farve mit hår selv. Denne gang blev det gråt.

img_5322

Da det grå hår blev for kedeligt, gik jeg tilbage til det blonde… Dog med en hel røvfuld hairextensions.. oh god jeg elskede det hår.

img_3946

Efter en laaaaang periode med lyst hår, så skulle der igen ske lidt mere.. Jeg greb en neglesaks, tog min kæreste i hånden og sagde “Skat, klip mine extensions ud!”.. Yep.. Min søde håndværker kæreste, med pølsefingre sad simpelthen og klippede mine extensions ud, en meeeget sen aften. SÅ skulle det selvfølgelig farves, MØRKT! piger, jeg siger det igen, drop hjemmefarve! Jeg smed 2 hårfarver i, og mit resultat blev GRØNT! shit mand, en sød veninde som er frisør, tog mig med i salonen og det måtte farves i alt 6 gange for at det blev brunt, fordi det simpelthen var så total smadret.. Men så skulle jeg da selvfølgelig have extensions i igen. 😉

img_3947

 

Mine extensions er taget ud (Yep, jeg fik min kæreste til at gøre det for mig igen), og jeg har fået klippet en kort page.. Det er så stort skridt for mig og det er VIRKELIG ambivalente følelser der går igennem mig.. efter at have tortureret det med hårfarvninger, så var det nød til at blive kort, men holdfast jeg savner mit lange hår.. Jeg har lovet alle at jeg ALDRIG vil farve det igen..

 

img_3892

Okay.. Jeg har farvet mit hår igen og DENNE GANG er sidste gang (not – det lyder bare så fornuftigt).

Anyway, jeg farvede mit hår hjemme på toilettet igen, og igen blev det total orange og ulækkert og slidt og alt muligt andet, og jeg måtte krybe ned i matas med hætte på for at spørge om råd, og jeg fandt så en askeblond hårfarve som kunne fjerne det orange, samt give mig et nogenlunde naturligt blond hår.. så det her er simpelthen slut resultat, nu er mit mål at gro noget langt flot hår ud igen.

Hvad har jeg lært? ALDRIG farv håret selv.. selvom det har kunnet gå an, bliver det altid bare lige dét pænere hos frisøren og det bliver lige dét mindre ødelagt.